Napa Pilih Kita

  • Pengalaman Sugih

    Perusahaan iki duwe luwih saka sepuluh taun pengalaman ngasilake sabuk bolong, lan produke didol ing omah lan ing luar negeri.

  • Akeh Produk

    Pabrik khusus kanggo ngasilake luwih saka 20 jinis sabuk bolong, kayata bolong kothak, sabuk baja pengering slag, lan sabuk bolong logam.

  • Tujuan Layanan

    Tujuane kanggo ngasilake sabuk bolong kanthi kinerja sing stabil, njamin keamanan rantai pasokan, lan nggawe nilai kanggo para pelanggan.

  • Babagan kita

Yangzhou Quanda Metal Mesh Belt Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok sabuk logam ing China, wis nggawe pabrik dhewe luwih saka sepuluh taun, kanthi dhukungan lan pitulung saka pangguna saka kabeh negara lan luar negeri, lan produke didol ing omah lan ing luar negeri. Pabrik khusus kanggo ngasilake mripat kothak, sabuk baja pengering slag, sabuk bolong conveyor, sabuk bolong suhu tinggi, sabuk bolong logam, Sabuk bolong Tembok Besar, sabuk bolong B, sabuk bolong, kain jinis tikar, kain bolong, uap bolong saringan cair, bolong berlubang, kawat bolong, layar geter, minyak suluh, pengisi kimia, rantai, pengikat, aksesoris mesin, lsp. Produk utamane digunakake ing industri pendukung kayata industri kimia, serat kimia, tenaga listrik, perlindungan lingkungan , kaca, elektronik, panganan, metalurgi, farmasi, mesin, nggawe kertas, pertambangan lan industri liyane. Pabrik kita ngetutake filosofi bisnis "bertahan kanthi kualitas, berkembang kanthi kapercayan", lan kanthi tulus nampani pelanggan anyar lan lawas supaya bisa rembugan, berkembang bebarengan lan gawe masa depan sing luwih apik!

Produk Unggulan